Регионална лекарска комора за Југоисточну Србију уручила захвалнице младим лекарима

,,Поносан сам на моје колеге, младе докторе који су учествовали претходне три године у борби против короне, на државу која им је обезбедила сталне радне односе, као и на Регионалну лекарску комору за југоисточну Србију која је лекаре са те територије, њих 1300, данас посебно наградила и указала им част и велику захвалност“, поручио је данас начелник Нишавског управног округа др Петар Бабовић поводом скупа на којем је Регионална лекарска комора за Југоисточну Србију уручила младим лекарима захвалнице за несебично пожртвовање у лечењу пацијената оболелих од короне.

,,Ми смо пре три године имали 1300 доктора мање него што их имамо данас у регистру Регионалне лекарске коморе за Југоисточну Србију. То је велика снага за наш здравствени систем у наредном периоду“, изјавио је др Борис Ђинђић, председник Регионалне лекарске коморе за Југоисточну Србију, истичући да тим лекарима није било лако и да су се са искусним клиничарима ухватили укоштац са нечим што је за све било непознато, па самим тим и врло трауматично искуство.

 На скупу је говорио и проф. др Дејан Антић, државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, као и др Даниел Бабић, заменик директора у Дому здравља Сремска Митровица

You may also like...