СУК и НУО потписали споразум о сарадњи

Служба за управљање кадровима Владе републике Србије званично почиње у просторијама Нишавског управног округа тестирање кандидата који желе да постану државни службеници. Споразум о тој сарадњи потписали су начелник Нишавског управног округа Петар Бабовић и директор Службе за управљање кадровима проф. др Данило Рончевић.

,,Хвала проф. др Рончевићу на овој сарадњи и залагању, јер ће бројним кандидатима у Србији процес тестирања бити олакшан, а њихови путни трошкови значајно смањени. Ова сарадња је још само један доказ наше спремности да истражимо све аспекте тимског рада и олакшамо нашим грађанима на оним пољима која су у домену наших ингеренција“, рекао је том приликом начелник Бабовић. Он је поручио да ће се у просторијама Нишавског управног округа обављати део селекције кандидата који ће конкурисати за послове на Царини, у Пореској управи, Републичком геодетском заводу и Управи за трезор. То се, уз Нишавски округ, односи и на кандидате из Јабланичког, Пчињског, Пиротског, Расинског и Топличког округа.

 Директор Службе за управљање кадровима проф. др Данило Рончевић изразио је задовољство због нове сарадње и чињенице да је стручна служба Нишавског управног округа спремна да одговори потребама СУК-а и додатно обучи свој кадар како би обезбедила свим кандидатима адекватне услове за тестирање.

You may also like...