Kонтактирајте нас: (018) 523-154
Уручена годишња признања Нишавског управног округа

У Нишавском управном округу појединцима који су својим радом и делима обележили 2019. годину уручена су признања Округа.

 За хуманост признање је добила Милка Брајковић Ранђеловић  која је путем друштвених мрежа  и групе  „Ако имаш ти донеси, ако немаш ти однеси“ повезала хумане људе са онима којима је помоћ неопходна. Признање је уручено ренџеру Душану Смиљанићу,за допринос друштвеној заједници јер је са групом ентузијаста некадашњи запуштен војнички пут који пролази кроз сићевачки крај преобратио у туристичи производ „Виа Милитарис“,   Љиљана Стојановић, председници Кола српских сестара Ниша за пружену помоћ, изражену племенитост и хуманост; доцент др Драган Милић, директор Клинике за кардиохирургију у Нишу за друштвену одговорност, за све оно што је урадио  за Клинику, пацијенте  и целу  заједницу, Зоран Мирашевић  међународном судији у кулинарству за промоцију Србије и Ниша у свету и  Марјан Здравковић,  уметнички руководилац КУД „Мозаик“ за пружену помоћ особама са инвалидитетом и њихово укучивање у Културно уметничко друштво.

Свечаности уручења награде присуствовали су председници локалних самоуправа Округа, начелници и шефови инспекцијских служби. 

 

About the Author

Корисне адресе :

Питајте начелника

Питајте начелника

Овде можете поставити питања начелнику округа.

Телефон| 018 523-154