Kонтактирајте нас: (018) 523-154
Сусрет инспектора и грађана на “ Отвореном дану“ у Нишавском управном округу

Акција ,,Отворена врата” довела је у Нишавски управни округ више од 40 људи који су разговарали са републичким и градским инспекторима. Највише пријава било је због имовинских, грађевинских и комуналних проблема и примене Закона о озакоњењу.

Са грађанима су разговарали инспектори из десетак министарстава и 16 инспекцијских служби као и градски инспектори чиме је Градска управа Ниша подржала ову акцију.

„Ови сусрети су веома важни јер, иако су републички инспектори доступни свакодневно у Округу,  наши суграђани се у „Отвореним вратима“  срећу на једном месту и са градским и републичким инспекторима“, истакла је начелница Нишавског управног округа и подсетила  да се поменута акција одржава два пута годишње.

Начелница Округа најавила је да ће од почетка наредне године примати грађане и у другим локалним самоуправама, заједно са председницима општина и њиховим сарадницима.

„Отићи ћемо и у најудаљенија места Округа и разговараћемо са људима који имају шта да питају, да изнесу своје проблеме и предлоге“.

Наредне године наставиће се и акција „Караван“, сусрети инспектора са представницима општина и локалних самоуправа Нишавског управног округа.  

 

About the Author

Корисне адресе :

Питајте начелника

Питајте начелника

Овде можете поставити питања начелнику округа.

Телефон| 018 523-154