Kонтактирајте нас: (018) 523-154
Признање начелници Нишавског управног округа на Дан општине Гаџин Хан

Општина Гаџин Хан на Дан општине, 11. октобар, наградила је начелницу Нишавског управног  округа Драгану Сотировски Октобарском наградом   за допринос у координацији између министарствава и руководстава општине у реализацији пројеката развоја те општине. Награда се у виду Повеље додељује за  стваралачки рад, изузетна залагања и достигнућа у 2019. години.

На свечаној академији поводом Дана општине презентовани су пројекти који су захваљујући сарадњи са Републиком, међународним организацијама и јавним предузећима  реализовани између два празника.

У Гаџином Хану је протеклих неколико месеци отворен  Старт-ап центар, који  незапосленима  помаже да покрену свој бизнис, реконструисан је Трг  Драгутина Матића у центру места,  изграђена је спортска хала, набављен ултразвучни апарат у Дому здравља, завршен откуп земљишта за изградњу терена у малом фудбалу, уређене су и насипане улице у неколико села.

Ускоро ће се у селима у Гаџином Хану реконструисати водоводна и канализациона мрежа, што је један од приоритета у овој општини.

About the Author

Корисне адресе :

Питајте начелника

Питајте начелника

Овде можете поставити питања начелнику округа.

Телефон| 018 523-154