Kонтактирајте нас: (018) 523-154
Одржан колегијум Нишавског управног округа

[:sr]

У Нишавском управном округу одржан је први колегијум ове године са начелницима и шефовима инспекцијских служби. Договорено је да се почетком априла одржи заједнички састанак са Прекршајним судом у Нишу, ради остварења боље сарадње са републичким инспекцијским службама. Највише захтева Прекршајном суду од почетка ове године поднела је Инспекција рада.

Почетком априла биће одржана акција ,,Отворена врата“ у којој ће житељи Нишавског округа  разговарати са градским и републичким инспекторима. У прошлогодишњим акцијама Отворених врата, највише људи желело је да разговара са грађевинском, здравственом, тржишном, туристичком и просветном инспекцијом.

Акцијом ,,Караван“, ове године прво ће бити посећени Гаџин Хан и Сврљиг, потом Мерошина и Дољевац, Град Ниш и на крају Алексинац и Ражањ.

Увођење електронске писарнице републички инспектори су оценили позитивном променом у раду Округа.  Начелница туристичке инспекције Драгица Павловић поново је апеловала на град Ниш да, због повећаног броја туриста, запосли градског туристичког инспектора. Као најбољи пример добре праксе општине која остварује значајне приходе од туризма, посебно ловног туризма је општина Дољевац. Начелница тржишне инспекције Драгица Стошић подсетила је да би било добро да сходно Закону о потрошачима  свако јавно предузеће  има тело које би разматрало притужбе грађана. 

 

 

  

  

  [:]

About the Author

Корисне адресе :

Питајте начелника

Питајте начелника

Овде можете поставити питања начелнику округа.

Телефон| 018 523-154