Kонтактирајте нас: (018) 523-154
Одред жандармерије у Нишу добио нову базу

По први пут, после 18 година, нишки Одред  жандармерије добио је свој простор, у алексиначкој касарни „Делиград“.

„ Захваљујући томе што државна каса стоји неупоредиво боље, што смо озбиљније и одговорније водили државне финансије и економију земље, имали смо довољно средстава да кренемо у реновирање објеката, да купимо нове униформе, набавимо нова возила, да обновимо старе оклопне транспортере и купимо нове“, истакао је потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић који је присуствовао отварању базе нишког Одреда жандармерије у Алексинцу.

 Министар Стефановић је додао да „одговорном политиком и свему што смо радили, данас можемо да кажемо да наша полиција у Европи и региону стоји раме уз раме са најопремљенијим и најозбиљнијим полицијама“.

Свечаности су присуствовали директор Полиције Владимир Ребић са сарадницима,  начелница Нишавског управног округа Драгана Сотировски, представници Града Ниша и општине Алексинац, Његово преосвештенство Владика нишки Арсеније, представници Војске и Полиције, јавних предузећа и установа и многобројни гости.

 На свечаном отварању припадници Жандармерије извели су тактичко – показну вежбу и представили своје вештине и способности.

 

About the Author

Корисне адресе :

Питајте начелника

Питајте начелника

Овде можете поставити питања начелнику округа.

Телефон| 018 523-154