Kонтактирајте нас: (018) 523-154
Наставићемо са пријемом грађана и у овој години

Нишавски управни округ на пријему грађана подржао је идеју младих људи да хуманитарним акцијама помогну младим талентима којима је неопходна новчана помоћ за даља усавршавања, посебно деци из сиромашнијих локалних самоуправа који у својим буџетима немају довољно средстава за те намене.

Подршку Округа добила је иницијатива приватних предузетника да се се укључе у дуални систем образовања тако што ће омогућити одређеним школама и њиховим ученицима да обављају праксу у њиховим радњама.

Округу су се обратили људи који су започели сопствени бизнис, попут власнице плантаже гоџи бобица, који траже смернице и помоћ за наставак започетог бизниса а Округ настоји да их повеже са организацијама које могу да помогну.   

„ Све је више људи који долазе у Нишавски управни округ  да од нас и републичких инспектора  који раде у Округу потраже помоћ и ми ћемо са пријемима да наставимо и у овој години“, рекла је начелница Нишавског управног округа Драгана Сотировски која је најавила да ће са својим тимом обићи локалне самоуправе у Округу и разговарати са грађанима и председницима општина.

„ Треба да се чује глас народа из свих места са територије  Нишавског управног округа“, нагласила је начелница Сотировски.

Због великог интересовања начелница Округа примаће грађане на разговор и сутра, 05. фебруара.

 

About the Author

Корисне адресе :

Питајте начелника

Питајте начелника

Овде можете поставити питања начелнику округа.

Телефон| 018 523-154