Kонтактирајте нас: (018) 523-154
Начелник Бабовић у Мерошини – Солидарност општина најважнија

Начелник Нишавског управног округа Петар Бабовић присуствовао је седници Општинског штаба за ванредне ситуације у Мерошини на којој је похвалио спремност те општине да током поплава које су почетком ове године задесиле територију Нишавског округа, помогне угроженим општинама.

Мерошина је, у договору са Нишавским управним округом, цистерну са пијућом водом уступила општини Дољевац, док је агрегат за струју послат селима без струје у општини Сврљиг.  „Солидарност је најважнија у условима ванредне ситуације и зато општине треба да наставе да се помажу“, закључио је том приликом начелник Бабовић.

Поплаве које су 11. јануара ове године задесиле нишавски округ нису направиле значајнију штету у Мерошини. Поплављено је 15 помоћних просторија у домаћинствима и 50 хектара обрадивог земљишта. На седници је закључено да је рад Општинског штаба за ванредне ситуације у Мерошини углавном био фокусиран на борбу против пандемије, као и да је вакцинација против вируса корона кренула, а да је одзив житеља задовољавајућ.

About the Author

Корисне адресе :

Питајте начелника

Питајте начелника

Овде можете поставити питања начелнику округа.

Телефон| 018 523-154