Kонтактирајте нас: (018) 523-154
Начелница Нишавског округа на Неуролошким данима и састанку сигурних кућа Србије

Начелница Нишавског управног округа Драгана Сотировски говорила је на Неуролошким данима  који се одржавају у Нишу,  представљајући рад Округа.

Тродневни конгрес организовало је Удружење неуролога Ниша и окупља познате стручњаке из неурологије, имунологије и психијатрије из земље и иностранства, а тема конгреса је Психонеуроимунологија.

Начелница Округа се током дана обратила  директорима и представницима свих сигурних кућа из Србије који су гости регионалне Сигурне куће у Нишу, а који разговарају на тему улоге сигурних кућа у унапређењу положаја жртава породичног насиља.

Подсећамо да су Нишавски управни округ и Сигурна кућа Ниш до сада заједно сарађивали на преквалификацији штићеница Сигурне куће  у Нишу, као и посредовању ка њиховом запошљавању.

Нишавски управни округ ће у уторак, 01. октобра бити домаћин члановима  Националне коалиције за сузбијање дечјих бракова у Србији, чији је члан начелница Округа Драгана Сотировски.

Национална коалиција као део координационог тела за родну равноправност Владе Републике Србије први пут се састаје ван Београда, у седишту Нишавског управног округа.

About the Author

Корисне адресе :

Питајте начелника

Питајте начелника

Овде можете поставити питања начелнику округа.

Телефон| 018 523-154