Kонтактирајте нас: (018) 523-154
Јавно признање начелници Нишавског управног округа за резултате у развоју општине Дољевац

Поводом 13. Октобра,  Дана општине Дољевац,  начелници Нишавског округа Драгани Сотировски додељено је јавно признање у виду Повеље за постигнуте изузетне резултате и достигнућа у привредном развоју  општине, њеном напретку и просперитету. Признање је уручено на свечаној седници одржаној данас у општини Дољевац.

У овој највећој општини Нишавског управног округа, која последњих година бележи значајан привредни раст, најпоноснији су на реализацију значајних инфрастурктурних пројеката, обнови локалне путне мреже,  изградњу школа и предшколских установа и новом запошљавању.

На свечаној академији поводом Дана општине речено је да се завршавају радови на дистрибутивном центру за лекове у Пуковцу, а „Sopharma trading“ већ обучава првих 50 радника који ће почети да ради у овом систему од 1. децембра.   Завршени су радови на реконструкцији старог ауто пута од аква парка до Белотинца. У току су завршни радови на повезивању водосистема“ Пуста река“ са системом „Нивос“ и  изградњи примарне мреже за водоснабдевање источног дела индустријске зоне Пуковац.

Између два празника улагало се у школе,  предшколске  и установе културе. Завршен је Дом културе у Дољевцу,  реконструисан објекат ОШ „Вук Караџић“ у Малошишту,  дограђена је и реконструисана школа у Пуковцу за потребе Предшколске установа „Лане“, а од прошлог месеца  реконструисан је образовни центар намењен средњошколцима и предшколцима у Дољевцу.

У општина Дољевац ће у наредне три године сва насељена места имати уређен водовод и  канализацију  а сви сеоски путеви биће асвалтирани.

About the Author

Корисне адресе :

Питајте начелника

Питајте начелника

Овде можете поставити питања начелнику округа.

Телефон| 018 523-154