Primopredaja dužnosti

 „FOTO: Dimitrije Nikolić“

U Nišavskom upravnom okrugu održana je svečanost povodom primopredaje dužnosti predhodnog načelnika dr Aleksandra Cvetkovića i novoizabrane načelnice koju je Vlada Republike Srbije imenovala 27.12.2017. godine Dragane Sotirovski.

Svečanosti su u  prisustvu brojnih novinarskih ekipa  prisustvovali predsednici i  predstavnici  lokalnih samouprava sa područja Nišavskog upravnog okruga, načelnici inspekcijskih službi i predstavnici boračkih Udruženja.

Jedan od najvažnijih zadataka nove načelnice Nišavskog upravnog okruga, kako je  istakla na primopredaji dužnosti, je  bolja saradnja sa lokalnim samoupravama, rešavanje problema koje imaju inspekcijske službe i veće angažovanje u IPA projektima prekogranične saradnje.

Najavljeno je i da će uskoro biti poznato kojim će danima u mesecu načelnica Nišavskog upravnog okruga primati građane na razgovor.

Nekadašnji načelnik Nišavskog upravnog okruga, dr Aleksandar Cvetković koji je na tom mestu bio devet godina prelazi u Ministarstvo inostranih poslova.

 

Pres služba

Nišavskog upravnog okruga

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Grad Niš Opština Aleksinac Opština Doljevac Opština Gadžin Han Opština Merošina Opština Ražanj Opština Svrljig