Пантелеј

ОПШТИНА ПАНТЕЛЕЈ

Адреса

Гутенбергова 4а, 18103 Ниш

Контакт

                                                                      Телефон:+381 18 201280

                                                                                      Fax:+381 18 201281

                                                                        E-Mail:pantelej@gmail.com

                                                                      Website:www.pantelej.org.rs

 

Град Ниш Општина Алексинац Општина Дољевац Општина Гаџин Хан Општина Мерошина Општина Ражањ Општина Сврљиг