Палилула

Logo

ОПШТИНА ПАЛИЛУЛА

Адреса

Бранка Радичевића 1, 18106 Ниш

Контакт

                                                                      Телефон:+381 18  290-600

                                                                                      Fax:+381 18 290-604

                                                                       E-Mail: info@palilula.eu

                                                                        Website:www.palilula.eu

Град Ниш Општина Алексинац Општина Дољевац Општина Гаџин Хан Општина Мерошина Општина Ражањ Општина Сврљиг