Дан „Отворених врата“ у Нишавском управном округу

30.01.2018.године од 06:45 часова начелница Нишавског управног округа Драгана Сотировски примала је заинтересоване грађане на разговор.

Врата округа јутрос су отворена 45 минута пре званичног почетка радног времена јер је интересовање грађана за разговор са новом начелницом Нишавског управног округа огромно.

Прве Нишлије, али и житељи других општина сусрет са начелницом заказали су претходних дана. Добили су тачне термине доласка тако да гужве није било. До 12 сати, кроз Нишавски управни округ прошло је двадесетак људи који су дошли са разним идејама, предлозима, али и дугогодишњим проблемима.

Међу заинтересованим грађанима било је радника пропалих предузећа који чекају своје зараде, радно ангажовани медицински радници са Косова и Метохије, станари зграда који су станове добили после НАТО бомбардовања, станари изгореле зграде у насељу Расадник.

Проблем водоснабдевања Црвене Реке, сарадња на НВО, програми за младе и слично биле су неке од тема разговора грађана који су дошли у Нишавски управни округ.

07.02. од 10 до 15 часова грађани ће у Нишавском управном округ моћи да разговарају са начелницима  и шефовима свих републичких инспекцијских служби, а вероватно ће бити присутни и поједини градски инспектори који обрађују области у којима Нишлије најчешће имају проблеме.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Град Ниш Општина Алексинац Општина Дољевац Општина Гаџин Хан Општина Мерошина Општина Ражањ Општина Сврљиг